Slagerij & Traiteur Adriaensen te Gierle, steeds het beste - Adriaenssen - Gierle
Menu
A- A A+

Jaren ervaring in de vleessector!

In 2001 zijn we, na jaren ervaring in de vleessector, gestart met onze beenhouwerij te Gierle.

Wij zijn uitgegroeid tot een echt familiebedrijf waarin ieder zijn eigen functie heeft.
Zowel Mark als de zoons, Jan en Tim, zijn in het bezit van het diploma slager-spekslager en traiteur-banketaannemer.

An zorgt samen met schoondochters Nathalie en Kim voor de bediening in de winkel.
Verder is ons team uitgebreid met Carine en Chantal voor de bereidingen in koude en warme keuken.
Wij kijken de toekomst dan ook positief tegemoet: onze opvolging is immers verzekerd.
De kleinkinderen helpen ook al graag mee
Wij proberen steeds te streven naar kwaliteit en de beste service.
Daarom maken wij een groot deel van onze producten zelf in eigen werkhuis.

En willen ook inspelen op de laatste trends door nieuwe producten en gerechten te bedenken.

Het is voor ons immers belangrijk dat u bij ons vindt wat u zoekt.

Elke week werken wij met twee reclametoppers voor 2,90 euro. Met een weekpromotie van vers vlees en een weekendpromotie van een bereid gerecht. Daarnaast kan u elke 3 maanden vrijblijvend met een nieuwe spaaractie meesparen voor bijvoorbeeld een 1/2 kipfilet of mits een kleine
opleg voor een uniek messenset...
Maak hier ook even kennis met ons barbecue en horeca assortiment. Hebt u vragen neem dan snel contact of kom even langs.
Tot binnenkort.

Back to Top